Laurențiu Reghecampf iese din nou la atac! Ce spune antrenorul despre acuzaţiile făcute de Anamaria Prodan: „Tu vii cu Ronald sau cu Nicky sau cu Micky…”

04 07. 2024, 12:24

Laurențiu Reghecampf a făcut noi dezvăluiri despre relaţia cu Anamaria Prodan. Antrenorul are foarte multe nemulţumiri în ceea ce o priveşte pe încă soţia lui, ba chiar a declarat că fiul lor este influenţat într-un mod negativ de mama lui, din acest motiv nu poate avea o bună comunicare cu el.

Au trecut aproape doi ani de când Reghe şi Anamaria au decis să pună punct căsniciei lor. De atunci, cei doi au fost protagoniştii multor scandaluri şi dipute mediatice. Au încercat de mai multe ori să ajungă la un numitor comun, dar se pare că nu au reuşit.

Laurențiu Reghecampf: Îmi doresc și mâine să se termine divorțul”

Prezent în cadrul unui podcast, antrenorul a recunoscut că are foarte multe regrete în ceea ce priveşte fosta sa relaţie. Iar cel mai mare dintre ele este legat de fiul lui, Bebeto. Laurențiu Reghecampf susţine că îşi doreşte ca „războiul” dintre el şi fosta parteneră să se termine cât mai repede pentru ca amândoi să aibă şanse egale în ceea ce priveşte creşterea fiului lor.

„Îmi doresc și mâine să se termine divorțul și fiecare dintre noi să meargă liniștit pe drumul lui. De ce? Pentru că atunci ambii am avea posibilitatea să ne ocupăm de Bebe, în mod direct și necontrolat. Mie nu-mi convine să o sun pe Anamaria să-i cer voie.”, a spus Reghe în podcastul lui Nasrin Ameri.

De asemenea, antrenorul a făcut dezvăluiri şi despre acuzațiile aduse de impresară, referitoare la refuzul lui de a plăti facturile pentru utilitățile casei în care locuiesc împreună cu fiul lor, Laurențiu junior. Reghe afirmă că nu poate suporta aceste cheltuieli, având în vedere că în vila respectivă, acum, stă şi actualul iubit al vedetei.

„N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald sau cu Nicky sau cu Micky și stai cu el. N-am nici o problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!”, a transmis Reghecampf în podcast.

Antrenorul vrea să repare relaţia cu fiul lui

Deși relația cu fiul său, Laurenţiu Jr, nu este încă perfectă, el speră că în scurt timp lucrurile se vor schimba.

„Acum mă simt foarte bine și trăiesc momentul. Mă gândesc la băieții mei, mă gândesc la Corina, mă gândesc la oamenii care sunt apropiați de mine. Cu Bebe relația nu este 100% ok, dar cu siguranță în scurt timp relația va intra pe un drum normal. Nu este spre bine deocamdată, dar sunt sigur că el va crește, va înțelege lucrurile și vom avea o discuție amândoi fără să fie controlată de nimeni”, a mai spus antrenorul în cadrul podcastului.

 

Sursă foto: social media